Kampeerauto aan boord

Samenvatting Artikel

Kampeerauto aan boord feature image 01

Ontspan door met de kampeerauto op de veerboot te gaan. Zo hoef je niet te rijden en je geen zorgen te maken over de weg. Voor je het weet ben je aangekomen op de desbetreffende bestemming, dankzij de veerboot. Lees hier meer over met de kampeerauto aan boord van de veerboot richitng Noorwegen gaan.

Reis met de veerboot

Om met de deur in huis te vallen: de overtocht met de veerboot is ontzettend leuk, vooral als je met de auto, aanhangwagen of camper reist. Deze trouwe vakantievoertuigen kunnen immers ook even tot rust komen en zich nu eens zelf laten vervoeren. Zelfs ervaren reizigers krijgen elke keer weer een tintelend gevoel in de buik als ze een veerboot op rijden.

Onder het motto ‘op naar nieuwe kusten’ rij je in Hirtshals op de veerboot om deze pas in Noorwegen weer te verlaten. Met deze overtocht begint de vakantie al op de heenreis!

Verloop van de reis

Na het inchecken bij de terminal in Hirtshals krijg je een rij toegewezen, waarna je de motor uitzet. Je wacht in de rij tot je door het personeel van de veerboot een plek aan boord krijgt toegewezen. Daarna trek je de handrem aan, zet je de wagen in de versnelling en neem je de spullen voor de nacht mee. Tijdens de overtocht zijn de parkeerdekken voor personenauto’s en vrachtwagens afgesloten. Vlak voor het aanmeren worden jouw medereizigers en jij verzocht om weer in het voertuig plaats te nemen. Na aankomst zorgt het personeel ervoor dat de auto’s ordelijk van de veerboot worden gereden.

Zo kun je lekker genieten van het uitzicht op weg naar Noorwegen en hoef jij je geen zorgen te maken over de weg er naartoe. Neem je een hond mee, dan moet je op een aantal dingen letten. Lees hier meer over het meenemen van je hond aan boord.